Massage

Massage opleiding

Massage opleiding Rotterdam

Sportmasseur

Het is inmiddels alweer acht jaar geleden dat ik een erge blessure had opgelopen in de sportschool. Ik trainde elke dag, maar toen kwam het moment dat ik niet meer kon sporten door pijn. Ik had namelijk enorm veel pijn aan mijn rug en kon mijn bed niet meer uitkomen. Ik besloot om contact op te nemen met een sportmasseur. Ik heb op internet gezocht naar een goede sportmasseur en niet veel later had een geschikte sportmasseur gevonden. Ik heb deze man gebeld en heb samen met hem een afspraak ingepland. Toen ik hier aankwam viel het me op dat deze zaak alles erg goed voor elkaar had. De zaak was mooi ingericht en er stonden nette auto’s voor de deur. Ik stelde me netjes voor aan de sportmasseur en daar begon ons gesprek eigenlijk al. We hadden het in eerste instantie alleen over mijn klachten, maar al gauw kwamen we uit bij het onderwerp sportmasseur. Hij vertelde mij best veel over het vak en raakte steeds meer geïnteresseerd in het vak.

 

Massage opleiding

Toen ik terugkwam van de sportmassage besloot ik om onderzoek te doen naar een massage opleiding Rotterdam. Het leek mij namelijk gaaf om een zelf ook een sportmasseur te worden. Op het internet kwam ik erg veel verschillende massage opleidingen tegen. Echter zag de één er wel een stuk professioneler uit dan de ander. Bij het maken van de keuze was het ook erg belangrijk dat de massage opleiding goed te bereiken was voor mij. Zo kwam ik uiteindelijk uit bij een goede school op `15 kilometer afstand. Ik heb hier een intakegesprek gehad en na dit gesprek besloot ik om de massage opleiding te volgen bij deze school. Ik heb me ingeschreven en heb een betalingsregeling aangevraagd voor het collegegeld. Dit omdat ik niet wou lenen tijdens mijn studie. Ze begrepen dit en boden mij toen aan om het in termijnen te betalen. Het totaalbedrag werd hierdoor verdeeld over tien maanden.

 

De massage opleiding

Toen ik me in had geschreven, verliep het allemaal erg snel. Een aantal weken later begon dan ook mijn eerste les. De eerste les beviel me dan ook enorm. Tijdens mijn hele massage opleiding heb ik bijna geen dagen gehad dat ik met tegenzin naar school ging. Toen ik mijn massage opleiding had afgerond heb ik contact opgenomen de sportmasseur en ben zo terecht gekomen bij het bedrijf waar ik mijn eerste sportmassage had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares