Ontwerpen

Grafisch design

Graphic design

Schrijver

Ik hou van schrijven en heb zelf daardoor ook een boek geschreven. Mijn boek gaat over de liefde, het gaat dus over de romantiek. In mijn verhaal zit heel veel liefde, maar ik had natuurlijk nog geen kaft. Ik zat daardoor maar te denken hoe ik de kaft in elkaar zou gaan zetten. ik wist jammer genoeg niets te bedenken en wist dat ik het iemand anders moest laten doen. Ik ben onderzoek gaan doen op het internet en kwam uit bij een grafisch design. De volgende dag heb ik direct de man gebeld om een afspraak te maken om voor mij een grafische design te maken. Toen ik bij de man aankwam vroeg hij aan me wat ik van kaft wou hebben.

Grafisch design

De man van de grafisch design liet me aan zijn ontwerptafel zitten, er lagen allemaal verschillende soorten ontwerpen op tafel. De ontwerpen waren zo mooi dat ik ze allemaal wel wou kiezen. Maar ja dat kon natuurlijk niet. De man van de grafisch design kwam naast me zitten en begon te tekenen. Hij tekende zo snel dat ik hem echt niet bij kon houden met wat hij aan het ontwerpen was. Ik stond op en liet de man tekenen. Ik ben al zijn ontwerpen langs gelopen die hij had gemaakt in de tijd die hij spendeerde aan mijn grafisch design. Toen ik één voor één zijn ontwerpen langs liep zag ik mijn wensen er echt in terug komen. er in. Ik zag echt alle emoties erin voorkomen. Ik liep terug naar de man om naar zijn ontwerp te kijken. Ik keek naar de tekening en ik werd spontaan verliefd op de tekening die hij als laatste had gemaakt. De tekening zat vol met liefde en iedereen zou hier een blij gevoel van krijgen dacht ik bij mezelf. Toen hij mij het grafisch design overhandigde bedankte ik hem voor het prachtige ontwerp.

Terugblik

Een grafisch design ontwerp je met gevoel daar ben ik echt achter gekomen. Allerlei soorten gevoelens zitten nu in de tekening wat mijn kaft zo bijzonder maakt. Ik ben echt blij dat ik mijn kaft heb laten maken bij een grafisch designer. Ik kan zelf natuurlijk ook niet tekenen maar deze man heeft een groot talent voor tekenen waarbij grafisch design goed bij deze man past. Ik ga zeker door met het schrijven van boeken en laat mijn kaft voortaan altijd ontwerpen door een grafisch designer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares