Interieur,  Kinderen

Graffiti kinderkamer, daarmee maak je de kinderen blij

Graffiti kinderkamer

Wil jij jouw kinderen het ultieme cadeau geven of de kamer heel cool maken voor jouw nieuwe of eerste kindje geboren wordt? Dan kan het een heel leuk idee zijn om een coole muurschildering te maken op de kinderkamer, bijvoorbeeld met behulp van graffiti.

Je kunt graffiti in allerlei soorten en kleuren krijgen waarbij er ook soorten zijn die speciaal gemaakt zijn voor intern gebruik in kinderkamers. Het gevaar van normale graffiti is dat de dampen ervan lang kunnen blijven hangen, mits je de ramen een hele tijd open laat staan. Wanneer je nog even wacht tot het kind er gaat slapen is dat geen probleem maar als de kamer al als slaapkamer fungeert is het verstandig om te kiezen voor de speciale graffiti voor de kinderkamer.

 

Zelf muurschilderingen maken

Als je zelf heel creatief bent en weet waar en hoe je de geschikte graffiti kunt vinden, is het een heel leuk proces om dit zelf te doen. Dat geeft ontzettend veel voldoening zodra het klaar is en het werkt ook bijna meditatief om dit uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld heel simpel gebruik maken van malletjes die je tegen de muren aan kunt plakken om er vervolgens met de graffiti spuitbus overheen te gaan. Zo maak je prachtige muurschilderingen voor de kinderkamer, maar niet uit de losse pols! Ideaal om zelf te doen en ook nog eens leuk voor de kinderkamer. Als je nou wel heel erg handig bent en zelf muurschilderingen wilt maken is dat natuurlijk ook leuk. Denk er van te voren goed over na wat je precies wilt gaan maken en schets dit vast uit op de muur met potlood. Dat weet je zeker dat je goed uit zult komen.

 

Graffiti voor de kinderkamer

Als je een speciale graffiti wilt gebruiken voor de kinderkamer bij het maken van muurschilderingen is dat een verstandige keuze. Niet alleen is het aandeel giftige gassen en stoffen in deze verf minimaal, het droogt ook lekker snel en is makkelijk te verwijderen als je een aantal jaren later bijvoorbeeld een nieuwe muurschildering wit maken op de kinderkamer. Zo weet je zeker dat je met geschikte spullen werkt en dat het in de toekomst ook weer makkelijk kan worden verwijderd. Doordat er geen giftige stoffen in deze graffiti zitten of gekke dampen van de verf afkomen kan je kind diezelfde avond nog veilig in zijn of haar bed gaan liggen zonder het risico van het inademen van giftige stoffen. 

 

Voor meer informatie, kijk eens bij Joax Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares