Gezondheid,  Ontspanning,  Wonen

Een sauna op maat is heerlijk voor thuis

Sauna op maat

Ben jij al bekend met de wonderbaarlijke effecten van een stoomcabine of sauna op maat? Onze lichamen onderdaan tegenwoordig steeds meer stress en fysieke weerstand in het dagelijks leven. De toename van troep in de lucht zorgt voor een slechtere toestand van de huid en de dampen die we inademen ook voor het lijf. Dit is echter goed tegen te gaan met een simpele oplossing. Een stoomcabine en/of sauna op maat! In deze blog zal er over de voor en nadelen gesproken worden.

 

De stoomcabine op maat

Het staat nog steeds bekend als luxe toevoeging voor de badkamer van de rijkere mensen onder ons maar niks is minder waar! Met de techniek waar de mens vandaag de dag over beschikt is het zeer goed mogelijk tegen een scherpe prijs. Wie wil er nou niet na een hectische dag volledig te ontspannen? Stel dat je nog niet overtuigd bent volgen hier nog aantal voordelen. Een groot pluspunt van de stoomcabine is het effect op de spieren. Doordat de cabine tot 60 graden verwarmd kan worden is het mogelijk om je doorbloeding te stimuleren. Het gevolg hiervan is dat het weefsel van de spieren ontspant. De hoge temperatuur brengt stoom met zich mee wat weer goed is voor de reiniging van de poriën. Op deze manier wordt het talg, viezigheid en overige stoffen goed weggespoeld. Het gevolg is een glanzende en zachtere huid. Het stomen heeft echter nog meer goede bijwerkingen voor je lichaam op het gebied van preventie maar ook genezing. Het helpt met het losmaken van slijm in je neusholtes en keel. De mogelijkheid is er ook nog om de stoomcabine te combineren met een munt scent om zo slijm en dergelijke extra goed weg te werken. De grootte toegevoegde waarde blijft natuurlijk het zalige ontspanningsmoment dat je in de geborgenheid van je eigen badkamer kan ervaren.

 

Een sauna in je eigen huis

De mogelijkheid om gebruik te maken van een sauna op maat ontworpen voor jou badkamer is de wens van elke huiseigenaar. Stel je eens voor dat je na een lange en koude winterdag thuis kan komen van een hectische dag op kantoor om vervolgens jezelf in de sauna te storten. Doordat je de sauna op maat laat maken kun je zelf bepalen wat voor stijl je zou willen. Zo kan je kiezen voor een Finse traditionele versie of een meer moderne variant. Door op het internet onderzoek te doen naar het aanbod en de mogelijkheden kan je een goed beeld creëren van de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares