Kleding

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Het personeel allemaal in dezelfde bedrijfskleding. Het maakt ondernemers trots, en dat is terecht. Uniforme bedrijfskleding heeft bovendien de nodige voordelen. Let als het om bedrijfskleding gaat wel op de kwaliteit, want die moet gewoon goed zijn. Bedrijfskleding moet immers geen antireclame worden.

 

Ter vergroting van de herkenbaarheid

Uniforme bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid. Mensen weten op een bepaald moment dat als ze mensen in bepaalde kleding zien dat het om jouw bedrijf en jouw werknemers gaat. Herkenbaarheid moet nieuwe klanten opleveren. As iemand een product of dienst nodig heeft wat jij biedt dan hoop je uiteraard dat ze dan denken aan die mensen in die mooie bedrijfskleding. Want dat is een reden om voor bedrijfskleding te kiezen. Daarom ook verdient de investering in bedrijfskleding zich in negen van de tien keer terug.

 

Saamhorigheidsgevoel en loyaler aan de werkgever

Gebleken is dat werknemers die in dezelfde bedrijfskleding hun werk doen, een sterker gevoel van saamhorigheid hebben en loyaler zijn aan de werkgever. Men voelt zich meer een team en voelt een bepaald soort trots. Jij als werkgever maakt zo duidelijk dat er geen onderscheid is tussen de werknemers, ze zijn wat kleding betreft allemaal gelijk en vormen een sterk team.

 

In de kleuren van je huisstijl

Het is wel verstandig goed na te denken over welke bedrijfskleding je kiest. Uiteraard houd jij je aan de kleuren van de gevoerde huisstijl. Overleg met de specialisten over de grootte van de letters en het logo en je kunt overwegen het logo van je bedrijf niet te drukken, maar te laten borduren op de kleding. Zorg ook dat je medewerkers voldoende bedrijfskleding hebben. Een paar extra setjes dus. De kleding dient immers gewassen te worden en dus is een extra setje simpelweg een must. Je kunt wat betreft bedrijfskleding zelf bepalen hoe een kledingpakket er uit gaat zien. Van T-shirt tot winterjas en bijpassende muts, het kan allemaal als het om bedrijfskleding gaat.

 

Ook de productiviteit gaat omhoog

Check voor je daadwerkelijk besluit om bedrijfskleding aan te schaffen – van de beste kwaliteit uiteraard- hoe het zit met de belasting. In bepaalde gevalle en onder bepaalde voorwaarden is de aanschaf van bedrijfskleding aftrekbaar van de belasting namelijk. Ongetwijfeld dat de leverancier van de bedrijfskleding je er ook meer over kan vertellen. De voordelen die bedrijfskleding heeft, zijn legio. Omdat je personeel zich prettiger, loyaler en meer een team voelt, gaat de productiviteit vaak omhoog. En dat zal je ongetwijfeld als muziek in de oren klinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares